• newsbjtp

Xi'an Healthway Biotech Co., Ltd. стана водечка компанија во областа на растителни екстракти

КсианHealthway Biotech Co., Ltd(КсианHealthway Biotech  Co., Ltd.) е претпријатие кое се фокусира на истражување и развој, производство и продажба на растителни екстракти. Компанијата главно произведува различни производи од растителен екстракт, вклучувајќиксилоолигосахариди,коензим Q10,NMNброј на случај,берберин хидрохлорид,артемисинин,уролитин А,спермидин хидрохлорид,птеростилбен, аигол, холизиди на горчлив змеј, овошни гликозиди од тофу,до икари, итн.

Компанија 2

Со силна техничка сила и богато искуство, КсианHealthway Biotech  Co., Ltd. постигна извонредни достигнувања во областа на растителни екстракти. Компанијата е посветена на развивање и обезбедување производи со висок квалитет за да ги задоволи потребите на клиентите. Преку континуирана иновација и оптимизација на производствениот процес, КсианHealthway Biotech  Co., Ltd. е во состојба да произведува висококвалитетни растителни екстракти во големи количини и да обезбеди стабилност и чистота на производите. Ксилоолигосахарид, коензим Q10, NMN cas број, берберин хидрохлорид, артемизинин, уролитин А, спермидин хидрохлорид, птеростилбен, ингенол, гентиозид, тофу овошен гликозид, епимедиум Хуозид II производите се широко користени во прехранбените и медицинските производи. Тие имаат единствена биолошка активност и лековита вредност и се сметаат за важни супстанци за подобрување на имунитетот на човекот, одложување на стареењето и унапредување на здравјето.

зошто да не одберете нас

КсианHealthway Biotech  Co., Ltd. ужива добра репутација на домашниот и на странските пазари и има воспоставено долгорочни и стабилни кооперативни односи со многу познати претпријатија. Компанијата има професионален тим за истражување и развој и напредна производствена опрема и секогаш го става квалитетот и задоволството на клиентите на прво место. Како што глобалната побарувачка за растителни екстракти продолжува да расте, КсианHealthway Biotech Co., Ltd. ќе продолжи да се посветува на истражување и развој и производство на растителни екстракти и да дава поголем придонес во каузата за човековото здравје.


Време на објавување: јули-06-2023 година